Client Preferent

Disposar del servei CLIENT PREFERENT Bitavís li permetrà gaudir de tots els avantatges que comporta ser-ho.

Tant a nivell de temps de resposta, com en el servei de assistència telefònica i en el servei de telemanteniment, ames de gaudir de una reducció en el cost/hora de tècnic en els casos que requereixin una intervenció presencial.

Aquest servei, ben diferenciat de la resta de serveis que existeixen al mercat, suposa un estalvi importantíssim donada la actual situació econòmica.

arlem d’un servei on el client disposa de dos canals preferents:

1- HOTLINE, assistència telefònica. Aquest servei li permet rebre sempre resposta immediata davant de qualsevol dubte a nivell informàtic que li pugui sorgir. Sempre trobarà un tècnic a l’altre banda de la línia disposat a ajudar-lo (sense filtres ni intermediaris)

2- Telemanteniment, aquest servei permet solventar molts dels seus problemes de manera pràcticament immediata. L’estalvi en temps que fem en comparació amb un contracte de manteniment ordinari suposa una gran diferència. Controlem l’ordinador remotament mitjançant Internet. Tota comunicació entre els equips esta encriptada, de manera que garantim sempre la confidencialitat de la informació i la privacitat de la mateixa.

Si tot i emprar aquests 2 canals, per la naturalesa del seu problema, es requerís una intervenció presencial, BITAVÍS dedicarà el personal i recursos necessaris per solucionar la incidència amb la màxima celeritat, existint un temps màxim d’intervenció de 8 hores laborables, poden ser aquest molt més reduït depenent del tipus d’avaria. En el cas de intervenció presencial, al client preferent se li apliquen unes tarifes tant de tècnic com de desplaçament molt inferiors a les de un client no contractat.

En el servei de manteniment “CLIENT PREFERENT” s’inclouen els següents equipaments connectats a la xarxa:

1 servidor i fins a 10 PC’s (o llocs de treball)

OFERTA ECONOMICA:

L’ import de el servei de “CLIENT PREFERENT” es de 490€ ANUALS amb un cost d’hora de tècnic de 35€ i un cost de desplaçament de 9,60€ (àrea metropolitana), NOMÉS APLICABLES EN EL CAS DE INTERVENCIONS PRESENCIALS.